PRO-TRADE web trgovine: 01 / 46 53 377
Vaša košarica je trenutno prazna.
HAMA FREESTYLE CRUISER, Balance Scooter, promjer kotača 20.3 cm, crne boje, proizveden u Njemačkoj (HOVERBOARD)
 • 109864.jpg
 • 109864-2.jpg
 • 109864-3.jpg
 • 109864-4.jpg
 • 109864-5.jpg
 • 109864-6.jpg
 • 109864-7.jpg
 • 109864-8.jpg
 • 109864-9.jpg

HAMA FREESTYLE CRUISER, Balance Scooter, promjer kotača 20.3 cm, crne boje, proizveden u Njemačkoj (HOVERBOARD)

 • Šifra: 109864
 • Dostupnost: Nedostupno na skladištu. Dobavljivo po narudžbi, za rok isporuke kontaktirati na 01/465-3377 ili prodaja@protrade.hr
 • Proizvođač: Hama
 • Cijena: 7.306,68 kn (982,08 € )
Artikl je dodan u košaricu!
HAMA Balance scooter je novo i cool prijevozno sredstvo za urbanu ekipu. Pokrenite se pomoću tjelesne ravnoteže i pri tome uživajte trenirajući vlastite manevarske sposobnosti. Freestyle Cruiser razlikuje se od ostalih sličnih proizvoda jer garantira sigurnu i zabavnu vožnju! Uz to, njegove postavke kontrolirate pomoću aplikacije na pametnom telefonu. Za sigurnu noćnu vožnju Freestyle Cruiser je opremljen bijelim prednjim i stražnjim crvenim LED svjetlima koja osiguravaju optimalnu vidljivost. Stražnja svjetla trepere prilikom kočenja. A sad pazite ovo inteligentna komunikacija između baterije i motora dopušta oporavak energije koja vam jamči domet od čak 15 km!

JESTE LI SPREMNI ZA NOVO ISKUSTVO VOŽNJE?

Krstarenje ili šišanje kroz grad još je uvijek vrlo cool. Freestyle Cruiser donosi potpuno novu, aktivnu vrstu pokreta. Kontrolirajte pokret s ravnotežom nakon što isprobate Freestyle Cruiser nećete htjeti ništa drugo pod nogama!
Sa gumama promjera 20,3 cm i gumiranom površinom gazišta Freestyle Cruiser je savršen i za neujednačen ili neravan teren. Bilo da vozite po ulici ili kroz park, osjetiti ćete puno zabave. Nakon otprilike 30 minuta steknut ćete vještinu okretanja i kontroliranja skutera pomoću vlastite ravnoteže. Zbog velikih kotača Freestyle Cruiser postiže odličnu kontrolu ceste čak i na brzim zavojima.
Tehničke karakteristike

Freestyle-Cruiser je razvijen i sastavljen u Njemačkoj. Pokreću ga 2 snažna 400 W motora koje pogoni Panasonicova, 36 V i 2.5 Ah litij ionska baterija. Freestyle-Cruiser može postići nagib od 15 posto te brzinu od 30 km/h. Za one malo manje iskusne na raspolaganju su i modovi vožnje od 6 km/h i 15 km/h. Domet pune baterije iznosi 15 km što vam omogućuje dugu i zabavnu vožnju. Maksimalni kapacitet (nosivost) Freestyle-Cruisera je 120 kg, dok njegova težina iznosi 14 kg što znači da je dovoljno lagan za prenošenje kada je to potrebno. Promjena postavrebno. Promjena postavki sku. Promjena pstavki sku. Promjena postavki skuteromjena postavki skutera izvodi se pomoću aplikacije na pametnom telefonu. Kontrolirati možete maksimalnu brzinu, ponašanje ubrzanja, intenzitet svjetala, kao i pratiti tehničke parametre poput temperature motora, brzine, potrošnje energije, stanja napunjenosti baterije i uključiti GPS praćenje. Freestyle-Cruiser ima Kensingtonovu bravu za zaštitu od krađe, USB priključak za punjenje pametnih telefona i završni sloj koji ga štiti od korozije. Kada je baterija pri kraju o tome će vas informirati audio-vizualno upozorenje. Uz Freestyle-Cruiser dobivate punjač koji bateriju napuni za 1,5 sat. Naravno, tu su i korisničke upute koje trebate pažljivo proučiti!

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 10% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi