PRO-TRADE web trgovine: 01 / 46 53 377
Vaša košarica je trenutno prazna.
HAMA QUALCOMM QUICK CHARGE/BRZO PUNJENJE 4+ strujni adapter, crni

HAMA QUALCOMM QUICK CHARGE/BRZO PUNJENJE 4+ strujni adapter, crni

  • Šifra: 178273
  • Dostupnost: Nedostupno na skladištu. Dobavljivo po narudžbi, za rok isporuke kontaktirati na 01/465-3377 ili prodaja@protrade.hr
  • Proizvođač: Hama
  • Cijena: 306,39 kn (41,18 € )
Artikl je dodan u košaricu!
Moderno je doba koje nema kompromisa. Dugotrajan postupak punjenja tableta i mobitela je zastrašujuć. Dobra je vijest što postoje punjači s Qualcomm Quick Charge 4+ tehnologijom brzog punjenja. Vrhunska kvaliteta u pogledu izrade i performansi. Postupak punjenja automatski je prepoznat i optimiziran prema uređaju koji ste spojili na punjač te jamči maksimalnu brzinu punjenja. Optimizirani proces punjenja štedi bateriju čime se produljuje njezin vijek trajanja. Mrežno napajanje 100V-240V pogodno za uporabu u cijelom svijetu zajedno s adapterom za različite strujen priključke.

NAPOMENA
Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće kontaktirajte nas https://www.hama.hr/kontakt.


Slični proizvodi