PRO-TRADE web trgovine: 01 / 46 53 377
Vaša košarica je trenutno prazna.
  1. Početna
  2. Hama Centar

Hama CentarHama Centar nalazi se u samom centru Zagreba u Masarykovoj ulici 13. Ovdje ćete pronaći najbolje od Hama asortimana: foto, video opremu, konzumnu elektroniku, opremu za računalnu periferiju i mobilne uređaje, široku ponudu torbi i ruksaka za predškolsku i školsku djecu, opremu za školu i kreativni rad, torbe i ruksake za poslovno i slobodno vrijeme, razne torbice za očuvanje tableta, mobitela, adaptere, kablove i ostali pribor multimedijalnih proizvoda. Svoju ponudu proširili smo raznim proizvodima za Vaš dom.

U sklopu Hama Centra nalazi se i dio asortimana iz LONCI&POKLOPCI by Bajde - tako će i najzahtjevniji kupci kod nas pronaći reprezentativno posuđe, servise i pribor za jelo, posuđe od gusa Lava za zdravu pripremu hrane, prekrasne AdHoc soljenke, čajnike, rashladna tijela, čepove i otvarače za butelje, Ken Hom wokove, dok je za prava kulinarska iskustva osiguran velik izbor noževa, Maslina HOME MADE daske za rezanje i posluživanje hrane, stalci za pršut. Za ljubitelje prave kave tu su poznate talijanske caffetiere raznih volumena i veselih boja, vrhunski tosteri Korkmaz u bojama, te ostali pribor koji će olakšati pripremanje i serviranje hrane, te uljepšati Vaš dom!

Registrirajte se i postanite član PRO KLUBA te ostvarite popuste od 10%!

Registracijom na www.hama.hr ostvarujete 10% popusta prilikom svake kupnje!
*Napomena; ukoliko odabrani artikl trenutno nije isporučiv, plaćanje pouzećem neće biti dozvoljeno, no tada plaćanje možete izvršiti kreditnim karticama ili virmanom tj. općom uplatnicom.
Vaša narudžba je potvrđena tek nakon izvršene uplate, a na Vaš mail koji ste naveli pri registraciji stići će potvrda uplaćene narudžbe i rok isporuke.

Maloprodajna trgovina

► ZAGREB, Masarykova 13

  • Hama Centar | LONCI & POKLOPCI by Bajde

Masarykova 13, 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 48 56 339
e-mail: hama@protrade.hr

Irena Žigri, voditeljica poslovnice
GSM: +385 99 3962 881
e-mail: lonciipoklopcihama@protrade.hr

Radno vrijeme:
PON-PET: od 9 do 20 sati
SUB: od 9 do 15 sati