PRO-TRADE web trgovine: 01 / 46 53 377
Vaša košarica je trenutno prazna.
  1. Početna
  2. Hama blog
  3. HAMA FREESTYLE-CRUISER - jeste li spremni za novo iskustvo vožnje?

HAMA FREESTYLE-CRUISER - jeste li spremni za novo iskustvo vožnje?HAMA FREESTYLE-CRUISER, Balance Scooter, promjer kotača 20.3 cm, crne boje, proizveden u Njemačkoj (HOVERBOARD)

HAMA Balance scooter je novo i cool prijevozno sredstvo za urbanu ekipu. Pokrenite se pomoću tjelesne ravnoteže i pri tome uživajte trenirajući vlastite manevarske sposobnosti. Freestyle-Cruiser razlikuje se od ostalih sličnih proizvoda jer garantira sigurnu i zabavnu vožnju! Uz to, njegove postavke kontrolirate pomoću aplikacije na pametnom telefonu.

Za sigurnu noćnu vožnju Freestyle-Cruiser je opremljen bijelim prednjim i stražnjim crvenim LED svjetlima koja osiguravaju optimalnu vidljivost. Stražnja svjetla trepere prilikom kočenja. A sad pazite ovo - inteligentna komunikacija između baterije i motora dopušta oporavak energije koja vam jamči domet od čak 15 km!>> Nabavite Freestyle-Cruiser po akcijskoj cijeni od 5.598,77 kn. Ponuda vrijedi samo u studenom 2018. godine!JESTE LI SPREMNI ZA NOVO ISKUSTVO VOŽNJE?

Krstarenje ili šišanje kroz grad još je uvijek vrlo cool. Freestyle-Cruiser donosi potpuno novu, aktivnu vrstu pokreta. Kontrolirajte pokret s ravnotežom - nakon što isprobate Freestyle-Cruiser nećete htjeti ništa drugo pod nogama!
Sa gumama promjera 20,3 cm i gumiranom površinom gazišta Freestyle Cruiser je savršen i za neujednačen ili neravan teren.

Bilo da vozite po ulici ili kroz park, osjetiti ćete puno zabave. Nakon otprilike 30 minuta steknut ćete vještinu okretanja i kontroliranja skutera pomoću vlastite ravnoteže. Zbog velikih kotača Freestyle-Cruiser postiže odličnu kontrolu ceste čak i na brzim zavojima.

 

NEKI VAŽNIJI PODACI

Freestyle-Cruiser je razvijen i sastavljen u Njemačkoj. Pokreću ga 2 snažna 400 W motora koje pogoni Panasonicova, 36 V i 2.5 Ah litij ionska baterija. Freestyle-Cruiser može postići nagib od 15 posto te brzinu od 30 km/h. Za one malo manje iskusne na raspolaganju su i modovi vožnje od 6 km/h i 15 km/h. Domet pune baterije iznosi 15 km što vam omogućuje dugu i zabavnu vožnju. Maksimalni kapacitet (nosivost) Freestyle-Cruisera je 120 kg, dok njegova težina iznosi 14 kg što znači da je dovoljno lagan za prenošenje kada je to potrebno.

>> Nabavite Freestyle-Cruiser po akcijskoj cijeni od 5.598,77 kn. Ponuda vrijedi samo u studenom 2018. godine!Promjena postavki skutera izvodi se pomoću aplikacije na pametnom telefonu. Kontrolirati možete maksimalnu brzinu, ponašanje ubrzanja, intenzitet svjetala, kao i pratiti tehničke parametre poput temperature motora, brzine, potrošnje energije, stanja napunjenosti baterije i uključiti GPS praćenje. Freestyle-Cruiser ima Kensingtonovu bravu za zaštitu od krađe, USB priključak za punjenje pametnih telefona i završni sloj koji ga štiti od korozije. Kada je baterija pri kraju o tome će vas informirati audio-vizualno upozorenje. Uz Freestyle-Cruiser dobivate punjač koji bateriju napuni za 1,5 sat.

Naravno, tu su i korisničke upute koje trebate pažljivo proučiti!

>> Nabavite Freestyle-Cruiser po akcijskoj cijeni od 5.598,77 kn. Ponuda vrijedi samo u studenom 2018. godine!VAŽNA NAPOMENA!
Proizvod nije odobren za uporabu na javnim cestama! Korištenje ovog proizvoda može rezultirati gubitkom kontrole i padovima koji mogu biti kobni ili uzrokovati ozbiljne ozljede. Kako biste smanjili rizik od ozljeda, morate pročitati i slijediti sve upute i upozorenja u korisničkoj dokumentaciji. Uvijek nosite visokokvalitetnu zaštitnu odjeću kao što su sigurnosna kaciga, zaštita za koljena i laktove, rukavice i čvrste cipele.