PRO-TRADE web trgovine: 01 / 46 53 377
Vaša košarica je trenutno prazna.
  1. Početna
  2. Hama blog
  3. Novo ruho trgovine u Masarykovoj u Zagrebu - još bolja ponuda vrhunskih proizvoda za ured i dom!

Novo ruho trgovine u Masarykovoj u Zagrebu - još bolja ponuda vrhunskih proizvoda za ured i dom!Prateći moderne trendove i uvažavajući zahtjeve kupaca, promijenili smo interijer trgovine u Masarykovoj ulici na broju 13 u Zagrebu. 

Trgovinu smo, prije svega, prilagodili kulinarskom asortimanu brenda LONCI&POKLOPCI by Bajde pa ćete tako u prvom dijelu trgovine pronaći veliki izbor asortimana vezan za obradu, pripremu i posluživanje hrane. Na raspolaganju vam je velik izbor suđa i posuđa, kuhinjskih pomagala, čaša, roštilja i korisnog pribora, a za vas smo označili i artikle u outlet zoni koje krasi izuzetno popularna cijena.

Za sve ljubitelje HAMA asortimana tu je i dalje velik izbor školskih torbi i ruksaka, opreme za pametne telefone, tablete i računala, velik izbor raznih informatičkih kablova, foto i video opreme, konzumne elektronike i multimedijalnih proizvoda te ostalog pribora za ured i dom. Stoga, trebate li ponešto od svega nabrojanog, ovdje ćete to naći na jednom mjestu po primamljivim cijenama.

Zateknete li se u centru Zagreba, prošećite prekrasnom Masarykovom ulicom te nabavite vrhunsku opremu za kulinarstvo i dom za sebe ili vaše najdraže. Uvijek ljubazno osoblje pomoći će vam savjetom i preporukom te vam obećajemo da ćete iz naše trgovine izaći zadovoljni.

Radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do petka od 9 do 21 sat te subotom od 9 do 15 sati.

Kako bismo upotpunili vaše zadovoljstvo, osigurali smo vam sve oblike plaćanja uključujući i karticama do 12 rata.

Dobro nam došli!


Tekst i fotografije: WEB team