PRO-TRADE web trgovine: 01 / 46 53 377
Vaša košarica je trenutno prazna.

Proizvodi i usluge

Jamstvo kvalitete proizvoda

Za sve proizvode iz internetske prodaje Pro-Trade d.o.o. jamči da su nabavljeni legitimnim kanalima i da Pro-Trade d.o.o. ima sva prava prodaje tih proizvoda putem interneta te njihove distribucije.

Cijena proizvoda

Na sve cijene je uračunat PDV.
Trošak dostave se zasebno obračunava za narudžbe manje od 500 kn.Za narudžbe više od 500 kn dostava je besplatna za kupca.

Reklamacije i povrat robe

Kupac ima pravo na povrat robe u slijedećim slučajevima:
  • Ako je isporučena roba koja nije naručena,
  • Ako je isporučena roba koja ima grešku
  • Oštećenja koja nisu nastala u transportu
Pro klub

Prilikom registracije na stranicama web trgovine www.hama.hr i www.lonciipoklopci.hr učlanite se u Pro klub, a onda Vam ništa ne stoji na putu postati osoba koja će biti u središtu naše pozornosti, naravno besplatno. Jedini i osnovni cilj Pro kluba je članovima ponuditi najatraktivnije proizvode po cijeni koja ne postoji na tržištu Republike Hrvatske.

Samo za članove Pro kluba osmišljavati ćemo akcije prema razdoblju godine i specifičnosti robe koja se u tom razdoblju prodaje.
Članstvom u Pro klubu ostvarujete 10% popusta na sav asortiman osim na već snižene artikle. Popust se automatski aktivira prilikom registracije.

Popusti

NEREGISTRIRANI KUPAC

1. Promo kod popust prilikom kupovine, ukoliko ste dobili važeći promo kod.
2. Popust vrijedi na iznos koji je naznačen na promo kodu i poništava sve druge popuste.

REGISTRIRANI KUPAC (član PRO Kluba)

1. 10% popusta prilikom kupovine proizvoda koji nisu na akciji ili u grupi outlet
2. Promo kod popust prilikom kupovine, ukoliko ste dobili važeći promo kod. Popust vrijedi na iznos koji je naznačen na promo kodu i poništava sve druge popuste, a nije primjenjiv na outlet proizvode..