PRO-TRADE web trgovine: 01 / 46 53 377
Vaša košarica je trenutno prazna.
SBS KID ruksak za vrtić Bayala
  • 183705.jpg
  • 00183705abx3.jpg
  • 00183705abb4.jpg

SBS KID ruksak za vrtić Bayala

  • Šifra: 183705
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Proizvođač: Step by Step
  • Cijena: 374,93 kn (50,46 € )
Artikl je dodan u košaricu!
Bilo da je riječ o vrtiću, školi ili obiteljskom izletu, ruksak KID je nezamjenjiv. Ruksak je posebno funkcionalan i vizualno je dan naglasak da je za djevojčice i dječake u vrtićkoj dobi. Posebno prilagođen kako bi djeca mogla prenijeti svoje slike i vježbe iz vrtića, glavna odlika ruksaka je da je spreman za DIN A4 format bilježnice.

Zahvaljujući ergonomskim značajkama i integriranom jastuku, također je pogodan za izlete i kao pješački ruksak za djecu. Uz zamjenjive motive, MAGIC MAGS, predškolski ruksak uvijek se može prilagoditi motivu snova. Kako bismo zaštitili okoliš, namjerno nismo koristili PFC za premazivanje.

Volumen (torba / ruksak) 13 l

Značajke Odvojivi i uklonjivi motivi - MAGIC MAGS, adresno polje, ovjesna petlja, ergonomski oblikovani, podstavljene naramenice, ergonomski oblikovana leđa, prednji džep, podesivi remen za prsni koš, prostor za formate DIN A 4, odjeljak sa zatvaračem na poklopcu.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 10% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi