PRO-TRADE web trgovine: 01 / 46 53 377
Vaša košarica je trenutno prazna.

Školske torbe, ruksaci, pernice, novčanici, bočice i oprema - novi modeli, super kvaliteta i dobre cijene!

Tražite kvalitetnu, testiranu, lijepo dizajniranu i povoljnu školsku torbu? Tražite povoljne setove školskih torbi s punom pernicom, pernicom za pribor i vrećicom za obuću? Trebate li pernice, kutije za objed, bočice za vodu?

Napunili smo web trgovinu s puno, puno novih artikala! Vrhunske, laboratorijski testirane torbe i ruksaci, pernice, novčanici, bočice za vodu, kutije za objed, amblemi, kabanice, kišobrani te puno pribora na raspolaganju vam je na www.hama.hr!

► Iskoristite 10% popusta - svi registrirani korisnici ostvaruju 10% popusta. Ukoliko već niste, registrirajte se ovdje.Izaberite željenu kategoriju:

Čije školske torbe, ruksake i pribor možete nabaviti kod nas po povoljnim cijenama?

Zastupamo samo najkvalitetnije, testirane i certificirane školske torbe renomiranih proizvođača Lego, Baggymax, Hama, Step by Step, All Out i Coocazoo.
Svi mi na različite načine uživamo u LEGO stvaranju. LEGO torbe dizajnirane su i izrađene kako bi bile udobne, funkcionalne i sigurne. Imaju podstavljen, ergonomski stražnji dio i naramenice koje brinu za zdravlje djeteta te reflektirajuće detalje koji brinu za njegovu sigurnost.
 
LEGO torbe izrađuju se od vrhunskih recikliranih materijala (korištenih PET boca) i sve imaju FSC certifikat. Kada god je to moguće, odabiremo materijale koji su trajni i neštetni okolišu.
 
Nudimo torbe i pribor za školu, posao, dom ili putovanja. Kao što igra nema dobnu granicu, tako ju nemaju ni naše torbe. Ostani mlad. Zabavi se. Budi odličan! LEGO web stranica.


Garantiramo savršenu školsku torbu za svako dijete po povoljnoj cijeni. Svako dijete i njegova leđa su jedinstveni. To znači da školska torba mora ispunjavati različite zahtjeve. Dok roditelji obraćaju posebnu pažnju na kvalitetu, ergonomiju, funkcionalnost i sigurnosne aspekte, dijetetu je najvažnija stvar izgled, tj. motiv. Step by Step uzima u obzir i želje roditelja i djece.

Step by Step proizvode karakteriziraju trajnost i kvaliteta. Našim ergonomskim konceptima jamčimo pravu školsku torbu za svako dijete. Osim toga, naše školske torbe osiguravaju najbolju moguću vidljivost djeteta u prometu. Sve praktične značajke naših školskih torbi razvijene su u suradnji s djecom.

Kako bismo osigurali najbolju moguću ergonomiju naših školskih torbi, razvijali smo ih zajedno s medicinskim i terapeutskim stručnjacima i liječnicima. Svi modeli školskih torbi testirani su od strane neovisnog odbora sastavljenog od medicinskih stručnjaka i terapeuta iz različitih područja. STEP BY STEP web stranica.
Step by Step Junior nudi veliki izbor torbi za najmlađe. Bilo da je to torba za prve vrtićke dane ili za djetetov prvi izlet u pustolovone. Praktične torbe i naprtnjače osvajaju vas svojim razigranim dizajnom.

S našim torbama i naprtnjačama svako dijete je spremno za vrtić. Funkcionalni proizvodi Step by Step Junior imaju malu težinu i podstavljen stražnji dio te time osiguravaju zdravlje djetetovih leđa. Modeli su dostupni u različitim veličinama te pružaju dovoljno prostora za pohranu svega što dijete treba za uzbudljiv dan u vrtiću. Torbe su vrlo jednostavne za čišćenje. Jednostavno ih operete vlažnom krpicom. STEP BY STEP JUNIOR web stranica.
Baggymax školske torbe nude mnogo toga po atraktivnoj cijeni. Ergonomski dizajn i kvaliteta proizvoda, kombinirani s malom težinom (od 650 g), posebno su impresivni. Jasan, visokokvalitetan dizajn i veliki izbor modela ispunjavaju sva očekivanja. Baggymax čini školske dane dječjom igrom.

Uz malu težinu i veliku vrijednost za novac, modeli Baggymax školskih torbi izazivaju entuzijazam. Odlikuju ih posebna ergonomija stražnjeg dijela, reflektirajući elementi i lagano rukovanje. BAGGYMAX web stranica.
Netko bi jednostavno cijeli dan volio provesti sa sportskim i pametnim naprtnjačama za srednju školu. Ruksaci su to na koje se možete osloniti koristite li ih za školu ili pak za slobodno vrijeme. S COOCAZOO ruksacima bit ćete vidljiviji u mraku. Ruksaci koji misle o svemu i spremni su na sve. Uz praktičnost, daju nam slobodu za izlazak i otkrivanje novih stvari.

Coocazoo podiže školske torbe na novu razinu. Ruksaci impresioniraju svojim sportskim duhom, visokom razinom udobnosti i, prije svega, modernim dizajnom. Kako bi se trendovska djeca mogla izdvojiti iz gomile, tu je MatchPatch sustav personalizacije - patentni zatvarači, kopče i logotip na ruksaku mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku kako bi odražavali vlastiti ukus.

Jeste li znali da kada pakirate školski ruksak, trebali biste teške predmete spremati što bliže leđima? Unutarnji razdjelnik u svim COOCAZOO ruksacima omogućuje ergonomsko pozicioniranje i time pruža idealnu podršku za leđa korisnika. COOCAZOO web stranica.
Najbolje što možete učiniti za leđa svog školarca je izbor provjerenih i certificiranih školskih torbi njemačkog proizvođača HAMA.
Osim školskih torbi i velikog izbora dodatne opreme za školarce u Hami možete pronaći i velik izbor notebook/tablet torbi, opreme za vrtiće i torbi za slobodno vrijeme, sport i rekreaciju. HAMA torbe web stranica.